Cum poţi
să ne susţii

Dobândești
experiență în carieră

Voluntariatul te poate ajuta să-ţi crești experienţa în aria ta de interes şi să cunoşti oameni noi din domeniu, te ajută să dobândeşti noi abilităţi, precum munca în echipă, comunicarea, capacitatea de rezolvare a problemelor şi provocărilor noi apărute, planificarea proiectelor. De asemenea, pentru că voluntariatul reprezintă experiență în domeniul ales, îți dă posibilitatea să menționezi în CV rezultatele obținute în urma voluntariatului.

Stabilești legătura
cu comunitatea

Unul dintre cele mai cunoscute avantaje ale voluntariatului este impactul pe care îl produce asupra comunității. Se creează o situație de tip win-win: câștigă și cauza și oamenii care contribuie la realizarea ei. De asemenea, este un mod de a-ți face noi prieteni, intri în contact cu oameni noi, care au inițiativă, valori, spirit civic și interese comune cu ale tale, dar este şi un „test” util pentru carieră.

Participi în
proiecte inovatoare

Participând ca voluntar în asociația noastră, vei avea posibilitatea implementării unor idei creatoare într-un context real, vei putea împărtăși cunoștințele și în mediul universitar, stimulând inovația. Există multe motive pentru care GreenEduCare poate fi considerată o organizație inovatoare. Prin ”Centrul de educație” și prin ”Platforma verde” abordam proiecte dificile, unice sau proiecte ce promovează idei de pionierat în domeniul educaţie, protejării şi dezvoltării mediului înconjurător.

Beneficiezi
de instruire

Organizația noastră oferă voluntarilor instruire în anumite subiecte de interes pentru derularea în bune condiții a activității asociației, aceștia putând dobândi competențe legate de sarcini specifice precum scrierea de proiecte, documentare, competențe administrative, organizare de evenimente, precum și competențe generale precum relaționarea cu beneficiarii/sponsorii/personalitățile publice, negociere, cooperare, gestionarea conflictelor, lucrul în echipă, leadership, comunicare interculturală, etc.

Eşti mesagerul nostru

O organizație neguvernamentală, mai mult decât orice alta instituție, înseamnă OAMENI: oameni piloni ai organizației care iți dau sens și repere și oameni suport ai acesteia, adică voluntarii. Voluntarii pot fi mesagerii asociației noastre, ai entuziasmului nostru și ai scopurilor pe care ne-am propus să le realizăm, înțelegând că entuziasmul ni-l manifestăm prin plăcerea și bucuria de a lua parte la jocul vieții, pasiunea pentru ceea ce facem și trăim, curiozitatea pentru ceea ce va urma.